ARTVİN / KEMALPAŞA - Kemalpaşa İlkokulu

Kemalpaşa İlkokulu

Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. No7 Kemalpaşa
Vizyon
0Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli,çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.
Misyon
0Öğrencilerin bireysel farklıklarını göz önüne alarak, kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Kütüphane Kitap Sayısı :3610
Öğretim Şekli :Okulumuzda 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılından itibaren ikili öğretim yapılmaktadır.
Ulaşım
Okulumuz merkezde yer aldığı için ilçe merkezine ulaşım yürüyerek sağlanmaktadır. Komşu İlçemiz Hopa´dan ilçemize ulaşım minibüslerle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzda taşımalı eğitim verildiğinden uzak mesafede oturan çocuklar minibüslerle taşınmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Artvin İl Merkezine uzaklık:70 km´dir. Okulumuz Kemalpaşa ilçe merkezinde yer almaktadır.
Proje Çalışmaları
OKULUM TEMİZ PROJESİ BEYAZ BAYRAK PROJESİ OKU-YORUM,YAZI-YORUM,ÇİZİ-YORUM PROJESİ